Tuesday, November 22, 2016

Diářové rajdy všech zemí, odevzdejte kredití karty!

Ahoj všem!

mám tu pro Vás pravidelný nášup novinek pro plánování nadcházejícícho roku. Předem se omlouvám, pokud tento post nějakým (negativním) způsobem ovlivní stav vašeho konta! 

Papírového diáře se nejspíš nikdy nevzdám. Přestože mám mobil v ruce skoro pořád, prostě nějak nemůžu diířovým aplikacím přijít na chuť. Mám pořád "jen" Midori, Kikki.K jsem prodala a už dělá radost někomu jinému. Upřímně ale asi nakonec nějaký koupím, případně si napíšu Ježíškovi a přestanu konečně ve svém požehnaném věku předstírat, že si koupím drahý diář a budu ho mít na dlouho, abych omluvila tu cenu. Prostě ne, budu ho mít na rok a hotovo. Nelži si, Karolíno!!:-)

Jdeme na to!

1. JO&JUDY

Jo and Judy je německá značka, která nedávno své diáře rozeslala i mezi české influencery (mě ne, brečím, jako fakt) a možná ji už tak máte v merku. Šedá, modrá a růžová kolekce nabízí diáře přesně dle mého gusta - líbivý jednoduchý design, pár motivačních citátů, stránky se seznamy, které nejspíš všechny nikdy nevyplním a 12 mesíční datovaný kalendář na rok 2017. Skladný A5 formát Vám neutrhne rameno a nezabere půl kabelky. V eshopu si pak můžete vybrat spoustu dalších krásných a nepotřebných kartiček, klipů a ostatních serepetiček!

CENA: 29 EUR
POŠTA: 9,50 EUR
CLO a DPH? NE! jupí!





2. Momenteeczech

Přemýšlela jsem, jestli ho sem dávat, protože je už stejně profláklý, jako Doller, ale holkám prostě fandím, tak proč ne. Navíc jejich nový cover od Káji Soudka je fakt unikát a přestože je původní inspirace Happy Plannerem nepřehlédnutelná, líbí se mi, že dál už si jdou po svých. Česká značka, česká výroba, krásný design, vnitřek v češtině, což je nesporná výhoda oproti ostatním diářům zde uvedeným. Kroužky ve vazbě se dají otevírat, takže jakýkoli list si můžete vyndat a zase zandat. A to se vyplatí!:-) Diář najdete jak v datované, tak nedatované verzi. Přiznám se, že uplně nerozumím verzi diáře pouze na 10 měsíců, možná pro studenty? Jakože bez prázdnin? Jinak je ten mramorovej kousek eňo ňuňo! Spousta lepíků included, takže se můžete vyřádit!

Momentálně na hithit probíhá kampaň na "kapitál" pro výrobu diáře Káji Saudka, přispět můžete zde: https://www.hithit.com/cs/project/3095/cesky-komiksovy-diar-by-kaja-saudek-2017

CENA: 699-899 KČ
POŠTA: 55-95 KČ
CLO A DPH? NE! jupí! 




3. MiGoals diary

Australská značka, která na mě vybafla na etsy tvoří krásné motivační diáře. Z nabízených vnějších desek si vyberou jak milovníci růžové, tak minimalisti. Kompaktní A5 velikost ukrývá datovaný diář, stránky pro plánování cílů, rozpočtů a spoustu místa na poznámky. Měsíční přehled pak doplňuje klasické týdenní rozložení. 

CENA: 21.36 EUR
POŠTA: 11 EUR
CLO a DPH? Clo ne, DPH ano, připočítejte 21%. 
4. Design Your Life Planner

Obal je ještě celkem třídmý, ale uvnitř se to rozjede. Barvičky, lepíky, divočina! Každý měsíc má svou grafiku, týdenní a měsíční přehledy jsou samozřejmostí! Plánování rozpočtů, doktorů, cílů a podobně, to všechno má v diáři své místo. Rose gold vazba a zpevněné okraje budou ozdobou každého insta účtu:D Bohužel, krásný obsah je vykoupen vyšší cenou.

CENA: 46,52 EUR
Poštovné: 24 EUR
CLO a DPH? CLO ne, DPH ano, 21%.
5. MadeToPlan

MadeToPlan od sousedů z Polska. Na krásné desky vlastního výběru Vám napíšou vlastní jméno. či přezdívku nebo iniciály. Vnitřní rozložení si můžete také vybrat dle vlastního gusta. Uvnitř nejsou žádné speciální papíry, ale najdete zde spoustu volného místa na poznámky. 

Cena: 26 EUR
Poštovné: 10 EUR




To je má pětka pro dnešní rok! Samozřejmě se můžete inspirovat i v loňském článku, kde jsou profláklejší značky, snažila jsem se letos neopakovat:-)



Mějte se krásně!
K.